
Reportaj Digi24 – Albota
Dacă doriţi să savuraţi un păstrăv afumat preparat după o reţetă tradiţională, cu ingrediente naturale şi proaspete, totul în timp ce staţi pe o terasă cu vedere la Munţii Făgăraşului, vă invităm la o păstrăvărie din apropierea Sibiului. Aflată la 50 de kilometri de oraşul medieval, păstrăvăria a pornit ca o mică afacere a unui sibian de origine germană. În timp, aceasta s-a transformat într-un adevărat paradis al păstrăvilor şi al preparatelor din peşte.
Albota, un paradis al păstrăvilor
Dacă doriţi să savuraţi un păstrăv afumat preparat după o reţetă tradiţională, cu ingrediente naturale şi proaspete, totul în timp ce staţi pe o terasă cu vedere la Munţii Făgăraşului, vă invităm la o păstrăvărie din apropierea Sibiului. Aflată la 50 de kilometri de oraşul medieval, păstrăvăria a pornit ca o mică afacere a unui sibian de origine germană. În timp, aceasta s-a transformat într-un adevărat paradis al păstrăvilor şi al preparatelor din peşte.
Publicată de Digi24 Brașov pe Marţi, 15 Mai 2018