Despre noiÜber unsAbout usIT SoluțiiIT SoluțiiIT SoluțiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   

Bine ati venit la Restaurantul HERMANIA!

 

Bine ati venit in cladirea istorica stil baroc, care a fost sala de repetitii si concerte a Filarmonicii Sibiu.
Astazi, echipa HERMANIA isi rasfata clientii cu feluri de mancare sasesti, interpretate modern. Suntem singurul restaurant din Sibiu care promoveaza produsele din productia proprie.

Astfel, crestem proprii bivoli, vite Angus, porci, miei, iezi, rate. Oferim si ceva specific pentru Transilvania, porcul Mangalita, vestit prin calitatea carnii. Aducem zilnic peste proaspat de la Pastravaria Albota, aflata la 55 km. Produsele noastre, dar si painea, branza si legumele noastre, provin din culturi ecologice si de inalta calitate. Mii de turisti si localnici s-au convins de asta, in vizita la fermele noastre de la Complexul Albota. Sunteti bineveniti sa cumparati produsele noastre si pentru acasa, de la Hermania, de la magazinul de la Complex Albota si de pe Magazin ONLINE.

  

 

 

 

Speram sa va simtiti bine in restaurantul nostru si sa reveniti!

Program: 11 - 24  l  zilnic 
Ultima comanda: ora 23
 

Contact/rezervari

 

  

 

Total poze: 8

Pagini: 1

Pagini: 1


Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions